Kerstconcert met lokaal talent in de Sint Martinuskerk te Velddriel

VELDDRIEL - Op zondag 18 december a.s. organiseert Fanfare La Harpe uit Velddriel in de Sint Martinuskerk het traditionele kerstconcert in samenwerking met het koor Gère Weg.

Voor veel inwoners van Maasdriel is het Kerstconcert van La Harpe een jaarlijkse traditie geworden. Bovendien is het muzikale spektakel vlak voor de kerstdagen een mooi moment om even tot rust te komen en te genieten van bekende kerstarrangementen en een glaasje glühwein.

De Sint Martinuskerk wordt speciaal voor deze middag omgetoverd tot een schitterend kerstpodium met professionele lichteffecten en geluidsinstallatie. De fanfare zal deze middag een groot aantal bekende Kerstwerken spelen en wordt bijgestaan door het koor Gère Weg. Daarnaast hebben we een aantal verrassende solisten die de bezoekers weer versteld zullen laten staan.

De afsluiting van het muzikale jaar is tegelijkertijd de opmaat voor het jubileumjaar van Fanfare La Harpe. In 2017 viert de fanfare haar 125-jarig jubileum met een tal van activiteiten in Velddriel.

De deuren gaan open vanaf 14.00 uur en het concert begint om 14.30 uur. De toegang is geheel gratis. 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl